Du kan slette din konto direkte i appen. Dine personoplysninger håndteres i overensstemmelse med GDPR.
Sådan sletter du din konto
Åbn appen og gå til Menu.T
Tryk på dit navn øverst.
Tryk på papirkurv-ikonet i nederste højre hjørne.
Bekræft sletningen.
Ved kontolukning slettes dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR. Opladningshistorik og fakturaer kan være nødvendige at gemme i den periode, lovgivningen kræver det (normalt syv år for bogføringsgrundlag).
Der er ingen indbygget pausefunktion. Hvis du ikke oplader, debiteres du intet. Er du usikker på, om du vil afslutte kontoen permanent, kan du blot holde op med at bruge tjenesten.