Frequently Asked Questions

Avslutt kontoen din

Du kan slette kontoen din direkte i appen. Dine personopplysninger behandles i samsvar med GDPR.

Slik sletter du kontoen din

  1. Åpne appen og gå til Meny.T

  2. Trykk på navnet ditt øverst.

  3. Trykk på papirkurv-ikonet i nedre høyre hjørne.

  4. Bekreft slettingen.

Ved kontosletting slettes dine personopplysninger i samsvar med GDPR. Ladehistorikk og fakturaer kan måtte lagres i den perioden lovgivningen krever (normalt syv år for regnskapsunderlag).

Det finnes ingen innebygd pausefunksjon. Hvis du ikke lader, blir du ikke belastet for noe. Er du usikker på om du vil avslutte kontoen permanent, kan du enkelt bare slutte å bruke tjenesten.

Var denna information till hjälp?